در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
تأمین ۱۰ درصد از نیاز خودروسازان توسط وزارت دفاع
با توجه به گفته های اخیر وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، نزدیک به ۱۰ درصد نیاز خودروسازان بهطور کامل عملیاتی شده و تمامی خودروهای نیمه کاره با همکاری صنایع دفاع از پارکینگها ترخیص شده اند.
سرتیپ امیر حاتمی درباره روند همکاری نیروهای مسلح با خودروسازان توضیح داد: «بعد از اینکه شرکای خارجی خودروسازان داخلی از تعهدات خود سرباز زده و اقدام به قطع همکاری کردند، ما اعلام کردیم آماده تامین نیاز آنها هستیم و خودروسازان میتوانند در حوزههایی که خارجیها از صنعت خودروسازی خارج شده و دست آنها را خالی گذاشتند، روی صنعت دفاعی حساب کنند.»
وی ادامه داد: «خودروسازان چیزی بین ۲۰ تا ۲۵ درصد به شرکای خارجی خود وابسته بودند و بعد از اعلام آمادگی از سوی نیروهای مسلح، خودروسازان به صنایع دفاع مراجعاتی داشتند که در پی آن اقلام مورد نیاز آنها شناسایی شد و امروز در حال انجام اقداماتی هستیم تا به مرحله تولید برسیم.»
با توجه به گفته های اخیر وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، نزدیک به ۱۰ درصد نیاز خودروسازان بهطور کامل عملیاتی شده و در نتیجه این همکاری همه خودروهای نیمهکاره از پارکینگ ایران خودرو و سایپا ترخیص شده اند.
حاتمی در انتها خاطر نشان کرد: «این اقدام در نتیجه اتکا به توان درون بود که بخشی از آن بر عهده صنایع دفاع گذاشته شده بود.»

© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
دلار آمریکا
1,203,500 ریال-0.04
تمام سکه بهار آزادی
1,217,000,000 ریال-0.16
تمام سکه طرح قدیم
1,276,000,000 ریال-0.24
نیم سکه بهار آزادی
663,000,000 ریال+0.15
ربع سکه بهار آزادی
377,000,000 ریال-0.27
یورو
271,056 ریال+0.00
نظرات (0)