در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
پروازها به کابل تا برقراری دوباره امنیت در افغانستان متوقف شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری، گفت: به دلیل نا آرامی در فرودگاه کابل سیستم کنترلر فرودگاه کابل قطع است و پروازها بین ایران و افغانستان تا اطلاع ثانوی متوقف شد.
«محمد حسن ذیبخش» روز دوشنبه درباره آخرین وضعیت پروازها بین ایران و افغانستان، بعد از تحولات اخیر در کابل افزود: مرکز کنترل کابل اعلام کرده است به دلیل اینکه سیستم کنترلر فرودگاه کابل از کار افتاده است و به صورت (un control )درآمده است امکان سفرهای هوایی به افغانستان وجود ندارد.
وی توضیح داد: هم اکنون هم فرودگاه کابل بسته و هم آسمان افغانستان نیز بسته شده است.
سخنگوی سازمان هواپیمایی گفت: شرکت هواپیمایی ماهان پیش از اعلام افغانستان، پروازهای خود را در مسیر تهران- کابل و مشهد- کابل لغو کرد و درحال حاضر نیز از ایران هیچگونه پروازی به افغانستان نداریم.
به گفته ذیبخش تا زمانی که ثبات و امنیت به کابل بازنگشته امکان برقراری پروازها فراهم نیست.
تحولات سیاسی در افغانستان موجب هجوم مردم به فرودگاه کابل برای خروج از کشور و عدم امکان پرواز در تنها فرودگاه شهر کابل شده است.

© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
دلار آمریکا
1,203,500 ریال-0.04
تمام سکه بهار آزادی
1,217,000,000 ریال-0.16
تمام سکه طرح قدیم
1,276,000,000 ریال-0.24
نیم سکه بهار آزادی
663,000,000 ریال+0.15
ربع سکه بهار آزادی
377,000,000 ریال-0.27
یورو
271,056 ریال+0.00
نظرات (0)