در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
فعالسازی کریدور شرق به غرب اکو با ورود دو کامیون به ایران
سخنگوی گمرک گفت : کریدور ITIسازمان همکاری اقتصادی اکو با ارسال دو محموله به صورت آزمایشی از کراچی به استانبول از مسیر ایران فعال شد.
سید روح اله لطیفی، سخنگوی گمرک اظهار داشت : بر اساس مصوبات سازمان همکاری اقتصادی اکو مبنی بر راه اندازی کریدور ITI(استانبول_تهران_اسلام آباد) توسط اعضای این سازمان برای اتصال شرق به غرب، دو محموله پارچه و لاستیک در این هفته از کراچی پاکستان تحت صحابه تیر حرکت خود را آغاز کرد و شب گذشته از طریق مرز میرجاوه وارد خاک کشورمان شد.
وی افزود: گمرک ایران نیز در راستای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و به عنوان مسئول اجرای کنوانسیون گمرکی تیر در کشور با هماهنگی سایر دستگاه ها در مرز میرجاوه استان سیستان و بلوچستان و دستگاههای مرتبط کشوری ، اقدامات لازم را برای اجرایی شدن این کریدور و حرکت محموله ها به سمت مرز بازرگان به عنوان مرز خروج به انجام رسانده است.
لطیفی تاکید کرد : گمرک ایران آمادگی دارد همانطور که با ایجاد زیرساخت لازم و برای اولین بار در دنیا ETIRرا با کشورهای ترکیه و آذربایجان اجرایی کرده است با همکاری کشور پاکستان نیز می تواندامتداد این رویه را از پاکستان به ترکیه در کریدور شرق به غرب و از پاکستان به آذربایجان در مسیر جنوب به شمال اجرا کند.
سخنگوی گمرک در پایان تاکید کرد: سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری و دولت مردمی سیزدهم توجه به همسایگان و بهره مندی از مزیت های جغرافیایی و ترانزیتی کشور است، بنابراین هر اقدامی در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب و دستیابی به منافع ملی، منطقه ای و نهایتا همگرایی کشورهای همسایه در اولویت گمرک مانند سایر ارکان اقتصادی و سیاسی کشور قرار دارد.
گفتنی است دو محموله لاستیک و پارچه که از کراچی پاکستان تحت صحابه تیر سفرش را آغاز کرده بنا است تا با عبور از خاک کشورمان و خروج از مرز بازرگان به مقصد نهایی اش در استانبول منتقل شود.

© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
دلار آمریکا
1,203,500 ریال-0.04
تمام سکه بهار آزادی
1,217,000,000 ریال-0.16
تمام سکه طرح قدیم
1,276,000,000 ریال-0.24
نیم سکه بهار آزادی
663,000,000 ریال+0.15
ربع سکه بهار آزادی
377,000,000 ریال-0.27
یورو
271,056 ریال+0.00
نظرات (0)