در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
تعیین سهمیه جدید ارزی برای واردات دارو
بانک مرکزی با اشاره به تعیین سهمیه جدید ارزی برای واردات دارو، اعلام کرد: از ابتدای سال تاکنون، حدود ۲.۵ میلیارد دلار به نرخ ارز ترجیحی برای تامین مواد اولیه و دارو و تجهیزات پزشکی بر مبنای تعیین اولویت توسط وزارت بهداشت تامین ارز انجام شده است.
بر اساس دستور رییس جمهوری درباره ضرورت توجه به تامین و تخصیص ارز مورد نیاز دارو و مواد اولیه این بانک با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و براساس اولویتهای اعلامی آن وزاتخانه، ضمن تخصیص سهمیه جدید در این باره، حداکثر تلاش لازم را برای تامین ارز مورد نیاز معمول خواهد کرد.
بانک مرکزی در ادامه اعلام کرد: با توجه به تعیین سهمیه جدید برای وزارت بهداشت و با هماهنگی وزارتخانه مذکور، نسبت به تامین ارز مورد نیاز واردات دارو و مواد اولیه آن، به فوریت اقدام خواهد شد. علاوه بر مبلغ پیش گفته، به میزان ۱.۵ میلیارد دلار نیز به نرخ ارز ترجیحی برای تامین واردات واکسن کرونا و تجهیزات پزشکی تولید داخلی تامین ارز صورت پذیرفته است.
رییس جمهوری در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با اشاره به لزوم ادامه آرامش و ثبات در بازار دارو، تلاش مشترک و به هنگام دستگاههای ذیربط و تامین ارز مورد نیاز داروهای خاص را ضروری دانست و مقرر شد بانک مرکزی ارز مورد نیاز برای تامین دارو و مواد اولیه آن را با فوریت تامین و اختصاص دهد.

دلار آمریکا
1,344,500 ریال-0.07
یورو
1,583,100 ریال-0.08
تمام سکه طرح قدیم
1,504,000,000 ریال+0.13
تمام سکه بهار آزادی
1,447,000,000 ریال+0.14
نیم سکه بهار آزادی
828,000,000 ریال+0.12
ربع سکه بهار آزادی
481,000,000 ریال+0.42
© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
نظرات (0)