در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
افزایش ۱۶ درصدی نرخ دلار در هفت ماه نخست امسال
بانک مرکزی متوسط قیمت دلار و یورو در هفت ماه ابتدای امسال را اعلام کرده که نرخ فروش این دو نوع ارز در مقایسه با مدت مشابه پارسال، ۱۶.۴ و ۳.۵ درصد رشد داشته است.
در گزارش بانک مرکزی آمده است که در شهریور امسال متوسط قیمت فروش یک دلار آمریکا در بازار آزاد تهران ۳۱ هزار و ۴۴۸ تومان بوده که در مقایسه با ماه قبل و ماه مشابه سال گذشته بهترتیب ۶.۳ و ۱۵.۳ درصد افزایش داشته است.
البته، حداقل و حداکثر نرخ فروش یک دلار آمریکا در ماه مذکور به ترتیب ۳۰ هزار و ۶۶۲ تومان و ۳۱ هزار و ۹۴۳ تومان اعلام شده است.
همچنین، در مهر ماه سال جاری، متوسط قیمت فروش یک یورو در بازار آزاد تهران ۳۱ هزار و ۲۷۸ تومان بوده که در مقایسه با ماه قبل ۴.۶ درصد افزایش و نسبت به ماه مشابه سال گذشته ۱.۲ درصد کاهش داشته است.
از سوی دیگر، حداقل و حداکثر نرخ فروش یک یورو در ماه مذکور بهترتیب ۳۰ هزار و ۶۸۷ تومان و ۳۱ هزار و ۷۵۲ تومان بوده است.
بنابراین، در هفت ماهه ابتدایی امسال، متوسط قیمت فروش یک دلار آمریکا و یک یورو در بازار آزاد شهر تهران بهترتیب ۲۹ هزار و ۸۳ تومان و ۳۰ هزار و ۶۵۵ تومان بوده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۱۶.۴ و ۳.۵ درصد رشد داشته است.

دلار آمریکا
1,344,500 ریال-0.07
یورو
1,583,100 ریال-0.08
تمام سکه طرح قدیم
1,504,000,000 ریال+0.13
تمام سکه بهار آزادی
1,447,000,000 ریال+0.14
نیم سکه بهار آزادی
828,000,000 ریال+0.12
ربع سکه بهار آزادی
481,000,000 ریال+0.42
© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
نظرات (0)