در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
عملیات حج به ایرانایر واگذار شد
سخنگوی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، از واگذار شدن عملیات حج ۱۴۰۲ به این شرکت ایرانایر خبر داد.
حسام قربانعلی در جمع خبرنگاران توضیح داد: بعد از آنکه شورای عالی حج به ریاست رئیس جمهوری برگزار شد، این تکلیف بر دوش هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گذاشته شد تا این ماموریت را انجام دهد و با جابهجایی ۸۸ هزار تن از حجاج بیتالله از ۲۰ نقطه کشور به بهترین وجه ممکن خدمترسانی کند.
وی ادامه داد: بعد از این جلسه، جلسهای در هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران تشکیل شد و مراد مطهر به عنوان نماینده تامالاختیار و ویژه مدیرعامل در هماهنگی برای این عملیات معرفی شد؛ پس از ابلاغ تکالیف توسط مدیرعامل و همه معاونتها از معاونت عملیات، مهندسی تعمیرات، بازرگانی، مالی و پشتیبانی و سایر ارکان موظف شدند که حداکثر همکاری را داشته باشند.
سخنگوی هما خاطرنشان کرد: در حداقل زمان، ستاد عملیات ویژه حج ۱۴۰۲ پیگیریهای خود را آغاز کرده و از شنبه پنجم فروردین ماه هماهنگیها شروع میشود تا حج ۱۴۰۲ با بهترین کیفیت و خدماترسانی به زوار و حداقل تاخیرات و مشکلات پروازی انجام شده و پروازی ایمن را برای زوار آماده کنیم و خدمتگزار خوبی در این تکلیف معنوی و رسالت مهم باشیم.

© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
دلار آمریکا
1,203,500 ریال-0.04
تمام سکه بهار آزادی
1,217,000,000 ریال-0.16
تمام سکه طرح قدیم
1,276,000,000 ریال-0.24
نیم سکه بهار آزادی
663,000,000 ریال+0.15
ربع سکه بهار آزادی
377,000,000 ریال-0.27
یورو
271,056 ریال+0.00
نظرات (0)