در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
میزان حفاری اکتشافی معادن ایمیدرو به یک میلیون و ۷۷۳ هزار متر رسید
مدیر اکتشاف سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلام کرد: گزارش فعالیتهای اکتشافی ایمیدرو و شرکتهای زیرمجموعه و تابعه حاکی است میزان حفاری اکتشافی معادن از سال ۹۲ تا پایان سال ۱۴۰۱ به یک میلیون و ۷۷۳ هزار متر رسیده است.
به گزارش از ایمیدرو، «احمد فتاحی مجلج» افزود: میزان حفاری در سال ۱۴۰۱، معادل ۳۰۰ هزار متر ثبت شده است.
وی گفت: همچنین میزان سرمایهگذاری در فعالیتهای اکتشافی در سال گذشته، ۱۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال بوده است که با این احتساب مجموع سرمایهگذاری در این حوزه از سال ۹۲ تا پایان سال ۱۴۰۱، به ۲۷ هزار و ۵۶۲ میلیارد ریال رسید.
ارزش ذخایر برجا
مدیر اکتشاف ایمیدرو با اشاره به آمار ارزش ذخایر برجای معدنی، افزود: ارزش ذخایر برجای معدنی از سال ۹۲ تا پایان سال ۱۴۰۱ نیز ۲۸.۷ میلیارد دلار برآورد شده است.
ذخایر معدنی
فتاحی مجلج اظهار داشت: مجموع ذخایر مواد معدنی شناسایی شده سنگ آهن ۹۷۷ میلیون تن، زغال سنگ ۶۷۳ میلیون تن، مس محتوی ۱۴ میلیون تن، بوکسیت ۱۷ میلیون تن، شورابه ۳۶۳ میلیون تن، سرب و روی هفت میلیون تن و طلا ۱۸۲ تن ثبت شده است.

دلار آمریکا
1,321,000 ریال-0.08
یورو
1,547,200 ریال-0.08
تمام سکه طرح قدیم
1,427,000,000 ریال+0.28
تمام سکه بهار آزادی
1,375,000,000 ریال+0.15
نیم سکه بهار آزادی
775,000,000 ریال+0.13
ربع سکه بهار آزادی
435,000,000 ریال-0.69
© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
نظرات (0)