در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
زنگنه: باید مصرف آب در بخش کشاورزی ۱۸ درصد کاهش پیدا کند
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم گفت: طبق مصوبه کمیسیون، مقرر شد مصرف آب در کشاورزی حدود ۱۸ درصد در طول برنامه هفتم توسعه کاهش پیدا کند تا به حدود ۶۵ میلیارد متر مکعب در سال برسیم.
محسن زنگنه در توضیح جلسه کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم گفت: در این جلسه کمیسیون وارد فصل مدیریت ساختار آب شد؛ مدیریت منابع آب و پساب و استفاده از این ظرفیت برای تامین مصارف کشاورزی، صنعتی و تامین آب شرب مردم یکی از مسائل اصلی کشور است.
وی ادامه داد: الزاماتی برای دولت دیده شد که بتواند منابع محدود آب را از طریق آبخیزداری و آبخوان داری مدیریت کند چون مصرف آب کشور در حوزه کشاورزی بسیار زیاد است.
زنگنه اضافه کرد: طبق مصوبه کمیسیون، مقرر شد مصرف آب در کشاورزی حدود ۱۸ درصد در طول برنامه هفتم توسعه کاهش پیدا کند تا به حدود ۶۵ میلیارد متر مکعب در سال برسیم. کمیسیون در حوزه پساب و استفاده از گردش آب هایی که به مصرف می رسد نیز چند حکم انضباطی و تشویقی را تصویب کرد؛ در این احکام بحث بهرهوری و استفاده از آبهای روان و رسیدن به اهداف توحه شده است.

© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
دلار آمریکا
1,203,500 ریال-0.04
تمام سکه بهار آزادی
1,217,000,000 ریال-0.16
تمام سکه طرح قدیم
1,276,000,000 ریال-0.24
نیم سکه بهار آزادی
663,000,000 ریال+0.15
ربع سکه بهار آزادی
377,000,000 ریال-0.27
یورو
271,056 ریال+0.00
نظرات (0)