در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
نوآوری و فناوری سهم معدن و صنایع معدنی در اقتصاد را افزایش می دهد
معاون وزیر صمت گفت: حدود ۵ هزار معدن در کشور فعال و غیر فعال هستند.
موثقی نیا گفت:حدود ۵ هزار معدن در کشور فعال و غیر فعال هستند که استخراج سالانه این تعداد معدن به ۶۵۰ میلیون تن می رسد. این میزان برداشت و تولیدات زنجیره آن، سهم حدود ۷ درصدی در تولید ناخالص داخلی را در پی داشته است که رقم قابل توجهی نیست.
به گفته او، ایمیدرو در سه محور، نوآوری و استفاده از دانش روز را پیگیری می کند که شامل تسهیل و بهبود فضای کسب و کار محصولات دانش بنیان، تکمیل زنجیره ارزش در تولیدات نوآور و فناور و نیز توسعه دانش و فناوری های نوین است.
معاون وزیر صمت گفت: امروز چنین رویدادی سرآغاز افزایش همکاری و مشارکت بخش معدن و صنایع معدنی با شرکت های نوآور و دانش بنیان است.
معاون وزیر صمت گفت: برخی از محورهایی که ایمیدرو امسال و سال های آینده پیگیری می کند مواردی همچون اقتصاد چرخشی و حفظ حداکثری مواد و عمر آن ها، اقتصاد و بهره وری سبز و حرکت به سمت معدنکاری سبز، استفاده از انرژی های پاک، اکتشاف و استخراج با استفاده از دانش روز، تکمیل زنجیره تولید فلزات و آلیاژها، استفاده از اینترنت اشیا و هوش مصنوعی و توسعه تولید و کاربرد مواد معدنی استراتژیک و حیاتی است.

دلار آمریکا
1,664,000 ریال+0.12
یورو
1,962,100 ریال+0.08
تمام سکه طرح قدیم
2,000,000,000 ریال-0.10
تمام سکه بهار آزادی
1,970,000,000 ریال-0.10
نیم سکه بهار آزادی
1,035,000,000 ریال+0.19
ربع سکه بهار آزادی
565,000,000 ریال-0.53
© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
نظرات (0)