در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
افت ۹۰۰ هزار تومانی قیمت سکه در آغاز هفته/ روند نزولی قیمت طلا ادامه دارد
قیمت هر گرم طلا امروز (هشتم اردیبهشت ماه) در بازار طلای تهران با ۴۰ هزار تومان کاهش به سه میلیون و ۴۶۰ هزار تومان رسید و سکه طرح جدید نیز نیز با کاهش ۹۰۰ هزار تومانی نسبت به روز کاری گذشته به ۴۱ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان رسید.
قیمت هر قطعه سکه طرح جدید تا لحظه درج این خبر در معاملات امروز (شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) در بازار طلای تهران نسبت به قیمت پایانی روز کاری گذشته (پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه) افت ۹۰۰ هزار تومانی داشت و به ۴۱ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان رسید.
سکه بهار آزادی طرح قدیم نیز با کاهش۸۰۰ هزار تومانی نسبت به قیمت پایانی روز کاری گذشته، ۳۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان معامله شد.
امروز نیم سکه با کاهش ۴۰۰ هزار تومانی نسبت به روز کاری گذشته (پنجشنبه گذشته)، ۲۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ربع سکه با افت ۱۵۰ هزار تومانی ۱۴ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان به فروش رسید.
قیمت سکه گرمی با افزایش ۳۰۰ هزار تومانی به نرخ هفت میلیون و ۱۰۰ هزار تومان دادوستد شد.
هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز در بازار طلای تهران سه میلیون و ۴۶۰ هزار و ۷۰۰ تومان فروخته شد که نسبت به قیمت پایانی روز پنجشنبه گذشته ۴۰ هزار تومان کاهش را تجربه کرد.
بهای هر اونس طلا در بازارهای جهانی به ۲ هزار و ۳۳۸ دلار رسیده است.

دلار آمریکا
2,636,000 ریال-0.15
یورو
2,962,100 ریال-0.15
تمام سکه طرح قدیم
2,660,000,000 ریال-0.19
تمام سکه بهار آزادی
2,560,000,000 ریال-0.59
نیم سکه بهار آزادی
1,400,000,000 ریال-0.36
ربع سکه بهار آزادی
745,000,000 ریال-0.67
© ارانیکو 1405 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
نظرات (0)