در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
اعلام آمادگی اولین بانک برای گشایش ال سی ۳۰ درصدی
دبیر انجمن خودروسازان با اشاره به اینکه تاکنون بانک صادارت برای گشایش اعتبارات اسنادی ۳۰ درصدی اعلام آمادگی کرده است، گفت: متولی اعلام سیاست های جدید خودرویی وزارت صنعت معدن و تجارت است.
احمد نعمت بخش به رایزنیهای خودروسازان با وزارت صنعت برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی اشاره کرد و اظهار داشت: گشایش اعتبارات اسنادی 30 درصدی یکی از مشکلات فعلی صنعت خودروسازی کشور است. البته در حال حاضر بانک های عامل در حالی از گشایش اعتبارات اسنادی ممانعت میکنند که دولت و به ویژه بانک مرکزی تأکید زیادی بر اجرای این مصوبه جدید دارند.
وی اضافه کرد: براساس اطلاعات دریافتی تاکنون فقط بانک صادارت برای گشایش اعتبارات اسنادی 30 درصدی اعلام آمادگی کرده است.
دبیر انجمن خودروسازان با اشاره به تعاملات شرکتهای خودروساز ایرانی با شرکتهای خودروساز بزرگ خارجی، گفت: حضور خودروسازان خارجی به ویژه اروپایی و آمریکایی تا حد قابل توجهی می تواند صنعت خودروی کشور را در حالت رکود خارج و با تولید محصولات با کیفیتی همراه کند البته لازمه تحقق این امر همکاری تمام دستگاه ها است.
نعمت بخش به جلسات مستمر شورای عالی سیاست گذاری خودرو نیز اشاره ای کرد و اظهارداشت: در حال حاضر روند برگزاری این جلسات مطلوب بوده و وزیر صنعت قول هایی را برای رفع مشکلات صنعت خودروی کشور ضمن توجه به پتانسیل های موجود داده است.
وی از ارائه توضیحات بیشتر در خصوص موضوعات مطروحه در جلسات شورای عالی سیاست گذاری خودرو خودداری کرد و گفت : به محض نهایی شدن سیاست ها وزارت صنعت خود این مباحث را اعلام خواهد کرد.

© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
دلار آمریکا
1,203,500 ریال-0.04
تمام سکه بهار آزادی
1,217,000,000 ریال-0.16
تمام سکه طرح قدیم
1,276,000,000 ریال-0.24
نیم سکه بهار آزادی
663,000,000 ریال+0.15
ربع سکه بهار آزادی
377,000,000 ریال-0.27
یورو
271,056 ریال+0.00
نظرات (2)