در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
تداوم محدودیت در دامنه نوسان برای هفته آینده
رضا عیوضلو از محدودیت دامنه نوسان معاملات سهام و حق تقدم در دامنه مثبت و منفی یک درصد و معاملات صندوقهای سرمایهگذاری سهامی نیز در دامنه مثبت و منفی دو درصد، در هفته پیش رو خبر داد.
رضا عیوضلو، معاون نظارت بر بورس ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، اعلام کرد: با توجه تداوم شرایط حاکم بر بازار سرمایه، در هفته گذشته و ریسک های سیستماتیک موثر بر آن، ضمن انجام بررسیهای تکمیلی و پس از دریافت نظر بورسها، مقرر شد محدودیت دامنه نوسان معاملات سهام و حق تقدم در هفته پیش رو نیز مشابه هفته گذشته، در دامنه مثبت و منفی یک درصد و معاملات صندوقهای سرمایهگذاری سهامی نیز در دامنه مثبت و منفی دو درصد برقرار باشد.
او تاکید کرد: این تصمیمات به منظور کنترل و کاهش هیجانات کاذب موثر بر بازار اتخاذ شده و در خصوص تدوام آن در هفته های بعدی نیز پیوسته شرایط بازار رصد و در صورت لزوم تصمیمات تکمیلی اتخاذ و اعلام خواهد شد.
پیش از این، از یکشنبه هفته گذشته در پی بروز هیجانات ناشی از برخی تحولات سیاسی و منطقهای، سازمان بورس و اوراق بهادار برای کنترل این هیجانات و حفظ منافع سهامداران، دامنه نوسان قیمت سهام را به مثبت و منفی یک درصد کاهش داده بود.

© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
دلار آمریکا
1,203,500 ریال-0.04
تمام سکه بهار آزادی
1,217,000,000 ریال-0.16
تمام سکه طرح قدیم
1,276,000,000 ریال-0.24
نیم سکه بهار آزادی
663,000,000 ریال+0.15
ربع سکه بهار آزادی
377,000,000 ریال-0.27
یورو
271,056 ریال+0.00
نظرات (0)