در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
بازار مسکن وارد دوران رکود تورمی شد
نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: طبق آخرین آمارهای اعلام شده از سوی بانک مرکزی بازار مسکن در شرایط رکود تورمی به سر میبرد.
داود بیگی نژاد، نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه بازار مسکن در رکود تورمی به سر میبرد گفت: معاملات مسکن تیرماه امسال تهران نسبت به ماه گذشته (خردادماه) از نظر تعداد قرارداد کاهش هشت درصدی داشت که نشاندهنده تداوم شرایط رکود به ویژه رکود تورمی است.
وی افزود: آمارها حاکیست تعداد اندکی از این قراردادها مربوط به آپارتمانهای نوساز بوده و همین مساله زنگ خطری است، چرا که اگر این روند تداوم داشته باشد سازندهها از این بخش خارج خواهند شد
داود بیگی نژاد ادامه داد: در این شرایط در بلندمدت دچار مشکل میشویم، بر این اساس باید دولت و حاکمیت چارهای برای این شرایط بیندیشد.
نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه مطابق آمارهای منتشره بانک مرکزی، منطقه ۵ تهران به دلیل گستردگی و تفاوت قیمتها در رتبه نخست قراردادهای ثبت شده خرید مسکن قرار گرفت گفت: منطقه ۱۰ به دلیل کوچکمقیاس بودن عمده آپارتمانهای موجود در آن، در رتبه دوم ایستاد و بررسی ها حاکی از آن است که میزان معاملات مسکن در این بخش افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه قیمت هر متر مربع آپارتمان در تیر امسال نسبت به خرداد ماه امسال افزایش یافته است گفت: این افزایش قیمت که خود ناشی از رشد قیمت مصالح ساختمانی است، با توجه به اینکه تقاضایی نیز در بازار وجود ندارد، حاکی از شرایط رکود تورمی در بازار است که باید با افزایش تولید مسکن و افزایش قدرت خرید متقاضیان این شرایط را به سمت رونق هدایت کنیم.

© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
دلار آمریکا
1,203,500 ریال-0.04
تمام سکه بهار آزادی
1,217,000,000 ریال-0.16
تمام سکه طرح قدیم
1,276,000,000 ریال-0.24
نیم سکه بهار آزادی
663,000,000 ریال+0.15
ربع سکه بهار آزادی
377,000,000 ریال-0.27
یورو
271,056 ریال+0.00
نظرات (0)