در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
بیش از ۴۵ هزار میلیارد ریال املاک و مستغلات در مزایده تملیکی به فروش میرسد
مدیرکل بازاریابی و فروش اموال غیرمنقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی گفت: در مزایده ۱۱۶۰ این سازمان، بیش از ۴۵ هزار میلیارد ریال املاک و مستغلات عرضه شده است.
«محمد فرخی» از برگزاری مزایده سراسری ۱۱۶۰ اموال تملیکی خبر داد و اظهار کرد: در این مزایده ۳۸۱ ردیف املاک و مستغلات، شامل باغ و اراضی، مسکونی، آپارتمان، زمین تجاری، صنعتی با قیمت پایه بیش از ۴۵ هزار میلیارد ریال عرضه شده است.
وی افزود: دو ملک در منطقه زعفرانیه تهران و یک انبار بزرگ در مازندران از جمله مهم ترین املاک عرضه شده در این مزایده هستند.
مدیرکل بازاریابی و فروش اموال غیرمنقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی خاطرنشان کرد: این مزایده از ساعت هشت روز چهارشنبه ۵ دی ماه آغاز شده است و متقاضیان تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۵ دی ماه فرصت دارند تا پیشنهادهای خود را ارائه کنند.
فرخی تصریح کرد: زمان رمزگشایی پیشنهادها روز یکشنبه ۱۶ دی ماه خواهد بود.
وی تصریح کرد: متقاضیان میتوانند از طریق سامانه ستاد ایران setadiran.ir و یا سایت سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی WWW.TAMLIKI.IR مشخصات املاک عرضه شده را مشاهده کنند.

© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
دلار آمریکا
1,203,500 ریال-0.04
تمام سکه بهار آزادی
1,217,000,000 ریال-0.16
تمام سکه طرح قدیم
1,276,000,000 ریال-0.24
نیم سکه بهار آزادی
663,000,000 ریال+0.15
ربع سکه بهار آزادی
377,000,000 ریال-0.27
یورو
271,056 ریال+0.00
نظرات (0)