در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
کاهش قیمت دلار نیمایی/ سکه ۵۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان شد
قیمت دلار نیمایی در پایان معاملات امروز (سهشنبه ۱۸ دی) مرکز مبادله ارز و طلای کشور به ۶۷ هزار و ۹۹۰ تومان کاهش یافت.
در پایان معاملات روز سه شنبه مرکز مبادله ارز و طلای ایران قیمت اسکناس دلار نیمایی همزمان با آغاز عرضه ارز پتروشمیها در بازار ارز تجاری، با کاهش مواجه شد و به ۶۷ هزار و ۹۹۰ تومان برگشت؛ نرخ حواله دلار نیز در این مرکز ۶۶ هزار و ۱۳۸ تومان تعیین شد.
همچنین اسکناس یورو در معاملات امروز سامانه نیما ۷۰ هزار و ۶۹۰ و حواله یورو ۶۸ هزارو ۷۶۵ تومان به فروش رسید. هر درهم امارات ۱۸ هزار و ۵۱۳ و یکصد دینار عراق ۵ هزار و ۱۸۴ تومان عرضه شدند.
در معاملات امروز بازار طلای تهران، هر قطعه سکه طرح جدید هم ۸۵۸ هزار تومان افزایش قیمت داشت و به ۵۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان فروخته شد؛ سکه طرح قدیم هم ۴۶۵ هزار تومان صعودی شد و به ۵۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید. نیم سکه با افزایش ۲۸۳ هزار تومانی ۳۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و ربع سکه با رشد ۲۲۸ هزار تومانی با قیمت ۱۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به متقاضیان فروخته شدند.
با توجه به رکورد شکنی اُنس جهانی طلا و افزایش ۲۲ دلار و ۳۲ سنتی آن، بهای این فلز زرد در قله ۲ هزار و ۶۶۰ دلاری قرار گرفت و در بازارهای داخلی نیز هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۱۰۹ هزار تومانی به ۵ میلیون و ۲۳۹ هزار و ۲۰۰ تومان رسید. هر قطعه شمش یک گرمی طلا نیز در مرکز مبادله ارز و طلای کشور ۶ میلیون و ۸۳۵ هزار تومان کشف قیمت شد.

© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
دلار آمریکا
1,257,000 ریال-0.16
یورو
1,464,000 ریال-0.16
تمام سکه طرح قدیم
1,340,000,000 ریال+0.07
تمام سکه بهار آزادی
1,274,000,000 ریال+0.16
نیم سکه بهار آزادی
715,000,000 ریال+0.42
ربع سکه بهار آزادی
410,000,000 ریال+0.49
نظرات (0)