در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
افت شدید قیمت Toluene در بازار جهانی
طی هفته ی گذشته شاهد ریزش قیمت Toluene در بازارهای بین المللی بودیم.
به گزارش ارانیکو طی هفته ی گذشته شاهد نوسانات نزولی Toluene در بازار حلال بودیم.
همانطور که در نمودار زیر قابل مشاهده است، در اروپا در هفته ی اول اسفند ماه با وجود کاهش قیمت در صنایع بالادست و کاهش بهای انرژی، قیمت Toluene کمی افزایش یافت.
انتشار گزارش هایی مبنی بر بهبود روند خرید در منطقه از این افزایش قیمت مقطعی حمایت کرد اما این روند صعودی ادامه نیافت و شاهد سفوط قیمت این محصول در بازار جهانی بودیم.
"نمودار قیمت Toluene در بازار اروپا"
فروشندگان Toluene گزارش هایی مبنی بر بهبود در خلق و خوی خرید منطقه ای دریافت کردند. با این حال آنها مطمئن نبودند که این روند بهبود حفظ شود. قیمت این محصول در بازار اروپا در هفته ی گذشته 20 دلار کاهش یافت و به 1090 دلار رسید. این کاهش قیمت بطور عمده ناشی از ضعیف تر شدن ارزش این محصول در آسیا و ایالات متحده آمریکا بود.
در بازار آسیا روند تقاضای نرم در منطقه منجر به کاهش قیمت Toluene در هفته ی گذشته شد بطوریکه شاهد نزول سطح قیمت در معاملات FOB کره، CFR چین، جنوب شرق آسیا و هند بودیم. هر تن Toluene در هفته ی گذشته 40 دلار کاهش یافت و با قیمت 1075 دلار معامله شد.
"نمودار قیمت Toluene در بازار آسیا"
برخی کارشناسان فروش Toluene بر این باورند که خلق و خوی عمومی خرید همچنان افسرده خواهد بود و نشانه های سیر نزولی از طرف غرب نوسانات قیمت را تحت فشار قرار خواهد داد.

© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
دلار آمریکا
1,203,500 ریال-0.04
تمام سکه بهار آزادی
1,217,000,000 ریال-0.16
تمام سکه طرح قدیم
1,276,000,000 ریال-0.24
نیم سکه بهار آزادی
663,000,000 ریال+0.15
ربع سکه بهار آزادی
377,000,000 ریال-0.27
یورو
271,056 ریال+0.00
نظرات (0)