در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
ساعت کاری بانکهای دولتی در ماه رمضان تغییر نمیکند
بانک مرکزی از عدم تغییر ساعت کاری بانکهای دولتی در ماه رمضان امسال خبر داد.
در حالی که در سال های گذشته در ایام ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرده و نسبت به قبل تا حدودی محدود تر می شد با تغییر دولت، دولت یازدهم اعتقادی به این موضوع نداشته و به استناد قانون مدیریت خدمات کشوری مبنی بر الزام کارمندان به 44 ساعت کاری ماهانه از این تغییر در ماه رمضان سال جاری امتناع کرده و روال قبل ادامه خواهد داشت.
در پی این تصمیم دولت، بانک مرکزی نیز اعلام کرد که ساعات کاری بانکهای دولتی در ماه رمضان بدون تغییر نسبت به روزهای قبل خواهد بود.
این در حالی است که در ماه رمضان سال گذشته ساعت کاری بانک ها به روالی بود که ادارات و واحدهای ستادی بانک ها در کلیه استان ها به استثنای تهران، فعالیت اداری را صبحها با یک ساعت تاخیر شروع و بعد از ظهر نیز یک و نیم ساعت زودتر تمام می کردند.
همچنین ادارات و واحد های ستادی بانک های دولتی دراستان تهران ،فعالیت اداری خود را ساعت 9 صبح شروع و ساعت 14:30پایان می دادند و یا کلیه شعب و واحد های اجرایی بانکهای دولتی در تهران و سایر استان ها، نیم ساعت زودتر از ادارات و واحدهای ستادی شروع به کارمی کردند.
اما با تصمیم دولت به عدم تغییر ساعت کاری در ماه رمضان، بانکها از ساعت 7.30 صبح به روال قبل آغاز به کار خواهند کرد.

دلار آمریکا
1,301,000 ریال+0.58
یورو
1,531,700 ریال+0.71
تمام سکه طرح قدیم
1,403,000,000 ریال+0.07
تمام سکه بهار آزادی
1,349,000,000 ریال-0.15
نیم سکه بهار آزادی
769,000,000 ریال+0.13
ربع سکه بهار آزادی
435,000,000 ریال+0.46
© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
نظرات (3)