در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
فیلیپ هاموند: به توافق با ایران نزدیک تر شده ایم
فیلیپ هاموند وزیر امور خارجه انگلیس گفت: ما به توافق با ایران نزدیک تر شده ایم ، اما هنوز موضوعاتی برای گفتگو وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از بروکسل، هاموند پیش از ورود به نشست با همتایان اروپایی خود در جمع خبرنگاران افزود: در مورد بعضی موضوعات به پیشرفت هایی دست یافته ایم اما در مورد بعضی دیگر هنوز پیشرفت حاصل نشده است.
هاموند با وزرای خارجه آلمان، فرانسه و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل دیدار می کند. قرار است محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران نیز برای دیدار با سه وزیر خارجه اروپایی عضو گروه 1+5 و فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اروپا در بروکسل امروز عصر به آنان بپیوندد .
گروه مذاکره کننده ایرانی روز گذشته برای ادامه مذاکرات هستهای با گروه 1+5 راهی لوزان سوئیس شد. ظریف و جان کری امروز صبح مذاکرات برای دستیابی به راه حل اختلافات باقی مانده را در لوزان سوئیس آغاز کردند.
این مذاکرات با حضور علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی و ارنست مونیز وزیر انرژی آمریکا آغاز شد. سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر امور خارجه، بهروز کمالوندی معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی و وندی شرمن معاون سیاسی وزیر خارجه آمریکا نیز در این مذاکرات حضور داشتند.

© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
دلار آمریکا
1,203,500 ریال-0.04
تمام سکه بهار آزادی
1,217,000,000 ریال-0.16
تمام سکه طرح قدیم
1,276,000,000 ریال-0.24
نیم سکه بهار آزادی
663,000,000 ریال+0.15
ربع سکه بهار آزادی
377,000,000 ریال-0.27
یورو
271,056 ریال+0.00
نظرات (0)