در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
چینیها کیفیت خودروهایشان را ارتقا دهند
رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان گفت: تولیدکنندگان خودروهای چینی در کشور باید کیفیت محصولاتشان را ارتقا دهند در غیر این صورت در رقابت با خودروسازان اروپایی عقب خواهند ماند.
محمد جعفری اظهار کرد: با اجرایی شدن برجام و لغو تحریم ها شاهد آمد و رفت خودروسازان مطرح اروپایی به کشور هستیم.
وی با بیان اینکه با رفع تحریمها خودروسازان داخلی دیگر بهانهای برای ادامه تولید خودروهای قدیمی و بیکیفیت ندارند، خاطرنشان کرد: حضور خودروسازان اروپایی فرصت مناسبی برای انتقال فنآوری و ارتقای کیفیت خودروهای داخلی است.
رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان ادامه داد: در چنین شرایطی تولیدکنندگان خودروهای چینی در ایران نیز برای باقی ماندن در این بازار باید نسبت به ارتقای کیفیت محصولاتشان اقدام کنند.
وی افزود: در سالهای گذشته یکی از دلایل موفقیت خودروسازان چینی در کسب بازار در ایران، تحریمهای خارجی بود که البته با لغو تحریمها، چینیها این مزیت را از دست داده و باید در عملکرد خود تجدیدنظر کنند.
جعفری با بیان اینکه خودروسازان چینی کیفیت را فدای قیمت کردهاند، تصریح کرد: در این شرایط اگر خودروسازان داخلی عملکرد خود را اصلاح و کیفیت محصولاتشان را افزایش دهند، مونتاژکاران خودروهای چینی نیز چارهای جز این کار نخواهند داشت.

© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
دلار آمریکا
1,203,500 ریال-0.04
تمام سکه بهار آزادی
1,217,000,000 ریال-0.16
تمام سکه طرح قدیم
1,276,000,000 ریال-0.24
نیم سکه بهار آزادی
663,000,000 ریال+0.15
ربع سکه بهار آزادی
377,000,000 ریال-0.27
یورو
271,056 ریال+0.00
نظرات (2)