در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
بخش مسکن به آرامی در حال خروج از رکود است
رییس مرکز آمار کشور با بیان اینکه نرخ مشارکت در کشور افزایش و به دنبال آن نرخ بیکاری در تابستان امسال کاهش یافته است، گفت: بخش ساختمان و مسکن کشور به آرامی در حال خروج از رکود است.
«امید علی پارسا» در حاشیه نشست بررسی راهکارهای رونق تولید، ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره نتایج طرح برآورد میزان شاغلان در کشور افزود: تابستان امسال نسبت به تابستان سال گذشته نرخ مشارکت کشور افزایش یافته که این موضوع در بهار امسال نیز قابل مشاهده است.
وی تصریح کرد: نرخ بیکاری همزمان با افزایش نرخ مشارکت کاهش یافته و به 11/7 درصد رسیده یعنی نرخ مشارکت 41 درصد شده است؛ معنی این دو عدد این است که بازار کار ما به آرامی در حال حرکت به سمت حل مشکلات میرود و روند خوبی را پیش گرفته است.
رییس مرکز آمار ایران درباره نرخ رشد ساختمان در کشور نیز گفت: نرخ رشد حوزه مسکن در زمستان سال گذشته منفی و در رکود بود اما از اواخر زمستان به تدریج در حال خروج از رکود است به شکلی که در فصل بهار و تابستان امسال شاهد رشد سرمایه گذاری در این بخش هستیم.
پارسا، اشتغال در حوزه مسکن را جزئی از آمار بخش ساختمان برشمرد و گفت: هم اشتغال و هم سرمایه گذاری در این بخش از رشد منفی خارج و مثبت شده است.
وی گفت: بنابراین میتوان گفت، بخش ساختمان و مسکن به آرامی در حال خروج از رکود است.

دلار آمریکا
1,321,000 ریال-0.08
یورو
1,547,200 ریال-0.08
تمام سکه طرح قدیم
1,427,000,000 ریال+0.28
تمام سکه بهار آزادی
1,375,000,000 ریال+0.15
نیم سکه بهار آزادی
775,000,000 ریال+0.13
ربع سکه بهار آزادی
435,000,000 ریال-0.69
© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
نظرات (0)