در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
افزایش سرقت از خودپردازهای بزرگترین بانک آمریکا در حال
استفاده از کارت های اعتباری جعلی و سرقتی در خودپردازهای «بانک آمریکا» رو به افزایش است و این موضوع منجر به نگرانی در میان مشتریان این بانک سرشناس شده است.
به نقل از ان بی سی، در حال حاضر گزارشات ارسالی به پلیس آمریکا مبنی بر سرقت از خودپردازهای «بانک آمریکا» رو به افزایش است و افراد دائما در مورد استفاده از کارت های اعتباری خود نگران هستند.
در همین راستا پلیس آمریکا ۲ نفر را در ارتباط با برنامه سرقت از خودپردازهای «بانک آمریکا» دستگیر کرده است. این افراد نسبت به استفاده از کارت های اعتباری جعلی و سرقتی به منظور به دست آوردن اطلاعات از کارت ها به وسیله خودپردازها اعتراف کرده اند.
گزارش اخیر در آمریکا حاکی از آن دارد که تقریبا ۳۰۰ مشتری «بانک آمریکا» ۳۸ هزار دلار خود را به دلیل استفاده از خودپردازهای این بانک از دست داده اند. همچنین به آن دسته از کسانی که از کارت های اعتباری خود در خود پردازها به صورت رزمره استفاده می کنند، هشدار داده شده که بسیار مراقب باشند. در حال حاضر انتشار این اخبار منجر به نگرانی در میان مشتریان «بانک آمریکا» شده است.

© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
دلار آمریکا
1,203,500 ریال-0.04
تمام سکه بهار آزادی
1,217,000,000 ریال-0.16
تمام سکه طرح قدیم
1,276,000,000 ریال-0.24
نیم سکه بهار آزادی
663,000,000 ریال+0.15
ربع سکه بهار آزادی
377,000,000 ریال-0.27
یورو
271,056 ریال+0.00
نظرات (0)