در حال دریافت خبر
در حال دریافت خبر
روابط تجاری ایران و ایتالیا بدون دلار ادامه مییابد
رئیس اتاق مشترک ایران و ایتالیا گفت: تصمیم اتاق بازرگانی بر این است که نیاز شرکت ها از طریق شرکت های کوچک و متوسط که معاملات آن ها با دلار نیست، تامین شود.
احمد پورفلاح درباره روابط بانکی ایران و ایتالیا، اظهار داشت: ایتالیا یکی از اعضای اتحادیه اروپا است، باید بسیاری از قواعد و قوانین را قبول و رعایت کند.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه دولت ها در اروپا تصمیم به ادامه ارتباط با ایران گرفته اند، افزود: اما نکته ای که وجود دارد این است که دولت ها تصمیم گرفته اند و شرکت ها اجرا می کنند و بسیاری از شرکت ها به دلیل ارتباط و تبادل های بین المللی در حوزه دلار، به طور حتم برای برقراری ارتباط با ایران باید بررسی کنند که این ارتباط به نفع آن ها خواهد بود یا خیر.
رئیس اتاق مشترک ایران و ایتالیا اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: از آنجایی که اقتصاد قالب در ایتالیا را شرکت های کوچک و متوسط (SMEها) تشکیل می دهند، نگرانی کمتری از برخوردهای بین المللی برای برقراری ارتباط ایران دارند.
پورفلاح، گفت: همچنین از سویی دیگر با توجه به شرایط فعلی، تصمیم اتاق بازرگانی بر این است که نیاز شرکت ها از طریق شرکت های کوچک و متوسط که معاملات آن ها با دلار نیست، تامین شود.

© ارانیکو 1404 - 1389 | تمام حقوق محفوظ است.
دلار آمریکا
1,203,500 ریال-0.04
تمام سکه بهار آزادی
1,217,000,000 ریال-0.16
تمام سکه طرح قدیم
1,276,000,000 ریال-0.24
نیم سکه بهار آزادی
663,000,000 ریال+0.15
ربع سکه بهار آزادی
377,000,000 ریال-0.27
یورو
271,056 ریال+0.00
نظرات (0)